DOPRAVA PRI NÁKUPE NAD 90 EUR V RÁMCI SR a ČR ZADARMO NAKUPUJ

NEBOJTE SA SVETLEJ FARBY V ZIME

Ak patríte do Athleeya rodiny, máme pre vás výbornú správu! 🙂 V našej kolekcii máme striebornú novinku, ktorá poteší všetky milovníčky legín. Zlaďte sa so snehom, využite luxusný strieborný odtieň na vianočný večierok alebo silvestrovskú párty, alebo jednoducho rebelujte a v záplave tmavých zimných odtieňov sa odlíšte.
NEBOJTE SA SVETLEJ FARBY V ZIME

Ak patríte do Athleeya rodiny, máme pre vás výbornú správu! 🙂 V našej kolekcii máme striebornú novinku, ktorá poteší všetky milovníčky legín. Zlaďte sa so snehom, využite luxusný strieborný odtieň na vianočný večierok alebo silvestrovskú párty, alebo jednoducho rebelujte a v záplave tmavých zimných odtieňov sa odlíšte. Vďaka stylingom Peťky z profilu @rogue_minimal budete presne vedieť, ako na to!

Jedným z vašich najobľúbenejších kúskov kolekcií Athleeya sú legíny. Na legínach je úžasné to, že ich môžete nosiť celý rok a prakticky na každú príležitosť. Sú pohodlné a dajú sa doladiť s rôznymi kúskami zo šatníka. Jednoducho, ak si ich raz zamilujete, nie je čo riešiť. Teda vlastne je. Ako ich nakombinovať a s čím všetkým doladiť tak, aby ste boli ešte príťažlivejšie a zaujímavejšie. A najmä sa cítili komfortne a šik.

Nový odtieň, no overený materiál a strih

Nadčasové a sexi. Pohodlné a ženské. No predovšetkým lesklé. Aj tak by sa dal charakterizovať nový prírastok do našej fashion family. Od začiatku to bola láska. Len čo sme uzreli látku vo vzorkovníku, vedeli sme, že sa ide rodiť hviezda. 😊

Mnohé ste sa pýtali na biele či svetlé farby, no obávali ste sa, či nebude materiál presvitať, či nezdôrazní až príliš vaše pôvabné ženské krivky, či sa nebudete cítiť nekomfortne. Preto sme klasickej bielej dodali náš Athleeya upgrade a vymysleli sme luxusný strieborný, jemne lesklý odtieň s kontrastným pásom, žiarivým medailónom a luxusným nádychom. Strieborná sa na slnku odráža a mení na jemne béžovú, takmer bielu, zaliata slnkom dýcha medovým odtieňom. Aby ste si nemuseli lámať hlavu nad stylingom, pomohla nám Peťka z profilu @rogue_minimal, ktorá našu kolekciu skúšala v rámci testovačky na portáli akcnezeny.sk. Zamilovali sme sa do jej minimalistického štýlu a zdieľame spoločný záujem o lokálnych dizajnérov, takže sme si hneď padli do oka. 😊

Ako nosiť naše strieborné legíny – tipy od Peťky

Peťka nakombinovala strieborné CITY BREAKER LEGGINS s čiernym zvýšeným pásom v teplých aj studených farebných odtieňoch, takže sa môžu inšpirovať krásky so svetlou aj tmavou pokožkou. Zapamätajte si jednoduché pravidlo: aby neutrálne farby nepôsobili nudne, treba ich správne kombinovať a vrstviť s odtieňmi a štruktúrou materiálov ostatných kúskov outfitu.

O princípoch rovnováhy v našom šatníku sme písali v článku “Ako zažiariť” TU.


Len tak do mesta

Peťka sa očividne kontrastov nebojí, jej outfity odrážajú čaro kombinácie svetlej a tmavej, ale i svetlej a „nude“. Jej stylingy spolu ladia a celkový vzhľad pôsobí harmonicky.


Na fotkách pekne vidieť, ako strieborná farba vynikne na slnku a ako pod mrakom. Slnko odráža vysoký lesk legín, čím celkový outfit pôsobí žiarivo, vyzývavo, lesk je intenzívny. Ani pri zatiahnutej oblohe legíny nestrácajú na svojom WOW efekte. V kombinácii s čiernou jednoznačne hrajú prím. Pri zostavovaní outfitu stavte na doplnky, dotvárajú celkový imidž vášho JA. Vysoké tenisky, výrazná oversize kabelka či, naopak, malá crossbody kabelka s vonkajším puzdrom patria medzi top doplnky súčasnej módy.

Zostávate na Silvestra doma? Cíťte sa ako hviezda!

Tohtoročný Silvester bude mať pravdepodobne trochu inú podobu ako zvyčajne. Odporúčame užiť si papučovú kultúru v čomsi šik! Peťka nastajlovala silvestrovský outfit, ktorý dokonale spája prívlastky slávnostný a pohodlný v jeden celok. Dolaďte lesklé strieborné legíny s blúzkou či košeľou v bielej farbe a šik klobúkom a cíťte sa neodolateľne trebárs doma na pohovke obklopená svojimi priateľmi. A párty môže začať. 😊


Pridaj komentár

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Získaj zľavu 10% na svoj prvý nákup


Buď prvá, ktorá sa dozvie o pripravovaných kolekciách, špeciálnych akciách a novinkách zo sveta Athleeya.
Prihlás sa na odber noviniek!

Loading...