DOPRAVA PRI NÁKUPE NAD 90 EUR V RÁMCI SR a ČR ZADARMO NAKUPUJ

TIPY NA RÝCHLY SEXI OUTFIT, KEĎ CESTUJEŠ

Vieme, že letné outfity musia byť sexi, plné štýlu, ale pri cestovaní a objavovaní krásy iných miest aj mimoriadne pohodlné. A skladné! Inšpirujte sa cestami nášho Athleeya gangu a vyskúšajte kombinácie, ktoré sú zaručene štýlové, trendy a mimoriadne comfy.
TIPY NA RÝCHLY SEXI OUTFIT, KEĎ CESTUJEŠ

Vieme, že letné outfity musia byť sexi, plné štýlu, ale pri cestovaní a objavovaní krásy iných miest aj mimoriadne pohodlné. A skladné! 😛 Inšpirujte sa cestami nášho Athleeya gangu a vyskúšajte kombinácie, ktoré sú zaručene štýlové, trendy a mimoriadne comfy. 😊

Athleeya kúsky s vami cestujú po celom svete, čo nás nesmierne teší. A my s vami objavujeme nielen nové miesta, ale aj pohľad na módu! Baví nás inšpirovať sa vašimi výbermi a kombináciami do mesta, do lesa, na túru, na šport, na dovolenku… S akou noblesou viete vyskladať finálny outfit mixom ležérnych kúskov a Athleeya kolekcie, ako sa nebojíte hravých farieb na doplnkoch, ktoré rozžiaria základné tóny našich tónov…

Coral a nude odtiene sú podľa nás základom na leto, ale nevyhýbame sa ani starej známej klasike, ktorá sa dá kombinovať s výraznými teniskami a hneď ste zladené na ranný beh alebo raňajky v meste. Horúce leto jednoducho praje našim kúskom, najmä kratšie verzie (ak práve neplánujete výstup na hory) sú skvelou voľbou na city break, kávičkovanie, letné športy.

Tu sú naše tipy na rýchly outfit, ktorý zaujme, aj keď sa vychystáte na poslednú chvíľu, ale nechcete stratiť svoj štýl a vaša batožina má len obmedzený váhový limit!

Čierne bikerky + crop top + rifľová košeľa + bejzbalová šiltovka

Žiarivé bikerky + basic biele tričko

Rifľové šortky + sieťkový crop top + ľadvinka

Pridaj komentár

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Získaj zľavu 10% na svoj prvý nákup


Buď prvá, ktorá sa dozvie o pripravovaných kolekciách, špeciálnych akciách a novinkách zo sveta Athleeya.
Prihlás sa na odber noviniek!

Loading...