DOPRAVA PRI NÁKUPE NAD 90 EUR V RÁMCI SR a ČR ZADARMO NAKUPUJ

BABIE LETO V BIKER SHORTS

Slnečné lúče nás hladia naplno a my máme z toho obrovskú radosť. Aj preto, že najnovší trend biker shorts môžete vďaka našim bikerkám vyskúšať na niekoľko rozličných spôsobov.
BABIE LETO V BIKER SHORTS

Slnečné lúče nás hladia naplno a my máme z toho obrovskú radosť. Aj preto, že najnovší trend biker shorts môžete vďaka našim bikerkám vyskúšať na niekoľko rozličných spôsobov. Ešte stále váhate? Ako inšpiráciu, s čím trendové cyklistické šortky kombinovať, ponúkame tri outfity od profesionálnej módnej štylistky Moniky Filipovej, známej influencerky @jmpmonique.

Trend 80-tych rokov, ktorý valcoval módnu scénu, mal síce závan kontroverznosti, dnes je však z cyklistických šortiek MUST HAVE kúsok. Nemusíte sa ho báť ani vy. Bikerky viete kombinovať nielen na cesty bicyklom, ale aj do práce, na voľný čas a dokonca aj do spoločnosti. Štylistka Monika pre nás nafotila krásne kombinácie, ktoré vás presvedčia, že kreativite sa medze nekladú a z cyklistických šortiek viete vyťažiť maximum.

Biker shorts hitom jesene

Pôvodne cyklistické šortky vyvinuté na dlhé trasy na bicykli dnes prežívajú obrovský módny boom. Našli si svoje miesto v každodennom šatníku a to hneď z niekoľkých dôvodov. Sú praktické, pohodlné a ponúkajú nekonečné možnosti kombinovania.

Naše Athleeya bikerky sú vyrábané z lesklého talianskeho materiálu, ktorý je jemný na dotyk, ale zároveň dostatočne odolný a so spoľahlivou krycou schopnosťou. Nesmrteľná čierna v strihu s vysokým pásom je oživená kovovým medailónikom. Pri návrhoch sme vychádzali z vašich pozitívnych správ o obľúbených CITY BREAKER legínach, ktoré sa stali základom pre tento náš módny kúsok.

Materiál športových šortiek CITY BREAKER biker shorts obsahuje vlákna LYCRA® XTRA LIFE™, ktoré predlžujú životnosť materiálov, udržiavajú ich pevné a zabraňujú blednutiu farieb. Vďaka vláknam lycra si Athleeya bikerky držia svoj tvar po každom jednom nosení a praní, čo určite oceníte.

Ako zobrať bikerky do ulíc?

Trendové šortky, ktoré sa dajú nosiť  na veľa spôsobov. S bicyklom, aj bez. 😊


Aby sme vám ponúkli parádne profi kombinácie, oslovili sme profesionálnu štylistku a módnu bohyňu Moniku Filipovú. Do jej módnych kreácií sme sa jednoducho zamilovali. Monika je profesionálna image koučka, ktorá tvorí šatníky na mieru. Influencerka, pre ktorú nie je móda len otravná nutnosť, ale kreatívna práca. Určite ju poznáte pod menom @jmpmonique. Monika sa s našimi bikerkami parádne vyhrala a pripravila inšpiráciu na ležérny, elegantný, aj jesenný outfit.

Bikerky s crop topom, denimovou košeľou a ľadvinkou vytvoria pohodlný poobedný outfit na kávičku s kamarátkou alebo na vybavovanie v meste.


Na sychravejšie rána Monika odporúča vyššie členkové topánky s aplikáciou, oversize kárované sako a kontrastnú kabelku.


V bikerkách dokážete byť aj štýlové a sexi! Monika nám ukázala, ako cyklistické šortky povýšila na atraktívnu spoločenskú záležitosť v kombinácii s opätkami a predĺženým koženým sakom. Za nás TOP. 😊 


Móda je predovšetkým o pocite. Ste dokonalé presne také, aké ste. ❤️

Ak by ste si predsa len netrúfali na biker shorts, vyskúšajte tieto Monikine zásady a určite to pôjde. 😊

  1. Dôležité je dbať na to, aby celkový styling fungoval s postavou.
  2. V prípade silnejších stehien, prípadne ak chcete maskovať zadok, sú vhodné bundičky siahajúce nad kolená. Inšpirujte sa jednou z Monikiných fotiek.
  3. Pre ženy s kratšími nohami jednoznačne odporúčam vyhýbať sa nápadným topánkam do polky lýtok, ktoré by nohy ešte viac skrátili. Opticky sa dajú nohy predĺžiť napríklad sandálikmi ako má Monika na jednej z fotiek.

Aký zaujímavý outfit si vytvoríte v bikerkách vy? Podeľte sa s nami na Instagrame!

Pridaj komentár

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Získaj zľavu 10% na svoj prvý nákup


Buď prvá, ktorá sa dozvie o pripravovaných kolekciách, špeciálnych akciách a novinkách zo sveta Athleeya.
Prihlás sa na odber noviniek!

Loading...