DOPRAVA PRI NÁKUPE NAD 90 EUR V RÁMCI SR a ČR ZADARMO NAKUPUJ

AKO TO VYZERÁ, KEĎ NAŠU KOLEKCIU FOTÍ JOGÍNKA

Profesionálna joga inštruktorka a zároveň vášnivá jogínka Dada Slavkovska je plná elánu, pozitívnej nálady, ťažký profesionál a telom aj dušou športovec.
AKO TO VYZERÁ, KEĎ NAŠU KOLEKCIU FOTÍ JOGÍNKA

Profesionálna joga inštruktorka a zároveň vášnivá jogínka Dada Slavkovska je plná elánu, pozitívnej nálady, ťažký profesionál a telom aj dušou športovec. A mimoriadne krásna žena, zvonku aj zvnútra. Aj preto bola jasnou voľbou, keď sme hľadali na fotenie svojich produktov novú tvár.

Jogínka Dada nám pri celodennom fotení prezradila, že sa joge venuje posledných šesť rokov, z toho tri veľmi intenzívne aj preto, že jej robí dobre na tele aj na duši. A profesiu by vraj nemenila napriek tomu, že si prácu pred fotoaparátom užívala a aspoň na deň mohla zmeniť povolanie: „Fotenie je veľmi náročné, ale celý tím Athleeya a Dynameet ho premenil na maximálne príjemný zážitok, za ktorý som veľmi vďačná.“

Pre Dadu je joga cesta, akou môže niekomu pomôcť cítiť sa lepšie, fyzicky či psychicky, zlepšiť náladu, upokojiť myseľ. Zároveň hovorí, že sa pri učení druhých aj ona sama učí a rozvíja a vďaka svojej práci stretáva množstvo skvelých ľudí. Táto pôvabná žena aj nás nakazila príjemným smiechom a keď stála v kolekcii Athleeya pred objektívom, z jej póz sme zatajovali dych.


Kúsky, ktoré Dada odporúča

Sympatickú učiteľku jogy najviac zaujali metalické legíny a sieťovaný crop top, ktoré sú dnes súčasťou jej každodenného šatníka.
„V metalických legínach učím a potom v nich môžem ísť rovno s kamoškou na kávu. Medzi moje obľúbené veci patrí aj sieťovaný čierny crop top. Ten je úžasný na jogové fotenie, ale aj večer do klubu.“


Nakuknite s nami do zákulisia

Pri fotení sme sa aj my (opäť) presvedčili, že produkcia takejto práce, očakávania a nasadenie sú výzvou. Čo všetko sme zažili v backstagei?

Kým sa naša modelka Dada postavila pred nasvietený „plac“, vyskúšali sme spolu množstvo outfitov, ktoré vznikli kombináciou Athleeya kúskov a vecí z našich vlastných šatníkov. Asi nás budete považovať za perfekcionistky, ale prípravu outfitov na celé fotenie sme si kreslili na papier. 😊

Možno to poznáte alebo ste už počuli, že v zákulisí fotenia sa hodí každý názor a rovnako aj každá pomocná ruka. Fotograf má svojich asistentov, ktorí držia odrazky, nastavujú svetlá, vizážistky odborným okom kontrolujú make up a upravujú vlasy po každom zábere, komparzisti čakajú na svoju chvíľu, keď treba niekoho umiestniť na fotografii do pozadia. My sme fotili v takpovediac rodinnej atmosfére, a preto sa aj nám pri fotení ušla malá úloha. Okrem kontroly záberov, stylingu či odborného „babského“ oka sme si strihli aj prácu vizážistky a komparzu. Len si všimnite zábery, kde Dada „akože“ kávičkuje s kamarátkou. 😉

Kde sme fotili? Túto otázku sme dostali aj my, aj Dada na svojom IG konte, pretože prostredie bolo naozaj čarovné. Chceli sme ísť bližšie k zákazníčkam a vymeniť strohé štúdiové fotky za útulný interiér domáceho a kaviarenského charakteru. Naším cieľom bolo ukázať, ako sa dajú Athleeya kúsky nosiť v každodennom prostredí. Ako lokalitu sme vybrali prekrásny moderný byt v centre Bratislavy a na kávičku sme vybehli do jednej príjemnej kaviarne neďaleko rušného trhoviska.

Nasajte aj vy atmosféru nášho fotenia a užite si malý „sneak peek“ prostredníctvom videa:

Ak vás zaujal náš report z fotenia a ani vy by ste sa nebáli postaviť pred objektív, pokojne sa nám ozvite. ????

Pridaj komentár

Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť.

Získaj zľavu 10% na svoj prvý nákup


Buď prvá, ktorá sa dozvie o pripravovaných kolekciách, špeciálnych akciách a novinkách zo sveta Athleeya.
Prihlás sa na odber noviniek!

Loading...