DOPRAVA PRI NÁKUPE NAD 90 EUR V RÁMCI SR a ČR ZADARMO NAKUPUJ

Blog

MALÝ DETAIL, VEĽKÉ WAU!

MALÝ DETAIL, VEĽKÉ WAU!

Nie raz sme počuli, že „na detailoch záleží“, ale čo to vlastne znamená? Aké sú to detaily, ktoré nám menia pohľad na interiér či módu? Dnes si na ne posvietime, a prezradíme vám, čo môžete urobiť inak, aby výsledný efekt bol vskutku očarujúci.
Čítať viac
NEBOJTE SA SVETLEJ FARBY V ZIME

NEBOJTE SA SVETLEJ FARBY V ZIME

Ak patríte do Athleeya rodiny, máme pre vás výbornú správu! 🙂 V našej kolekcii máme striebornú novinku, ktorá poteší všetky milovníčky legín. Zlaďte sa so snehom, využite luxusný strieborný odtieň na vianočný večierok alebo silvestrovskú párty, alebo jednoducho rebelujte a v záplave tmavých zimných odtieňov sa odlíšte.
Čítať viac
TIPY NA RÝCHLY SEXI OUTFIT, KEĎ CESTUJEŠ

TIPY NA RÝCHLY SEXI OUTFIT, KEĎ CESTUJEŠ

Vieme, že letné outfity musia byť sexi, plné štýlu, ale pri cestovaní a objavovaní krásy iných miest aj mimoriadne pohodlné. A skladné! Inšpirujte sa cestami nášho Athleeya gangu a vyskúšajte kombinácie, ktoré sú zaručene štýlové, trendy a mimoriadne comfy.
Čítať viac
OBJAVTE S NAMI NOVÝ ROZMER RELAXÁCIE VĎAKA JOGOVÝM POMÔCKAM

OBJAVTE S NAMI NOVÝ ROZMER RELAXÁCIE VĎAKA JOGOVÝM POMÔCKAM

Joga je aktivita, pri ktorej sa najmä naša Petra cíti ako v siedmom nebi. Joga, to sú nielen nové pozície a cibrenie techniky, ale aj relaxácia, uvoľnenie od bolesti a napätia. Pripravili sme pre vás blog o tom, kedy a ako používať pomôcky na jogu, vďaka ktorým dokážete plnohodnotne relaxovať a uvoľniť ubolené partie tela. Tento článok vznikol v spolupráci so šarmantnou jogínkou Luci Bolf, ktorá pomôcky názorne nafotila a pridala aj tipy, ako ich čo najvhodnejšie využiť.
Čítať viac

Získaj zľavu 10% na svoj prvý nákup


Buď prvá, ktorá sa dozvie o pripravovaných kolekciách, špeciálnych akciách a novinkách zo sveta Athleeya.
Prihlás sa na odber noviniek!

Loading...